Βούλτεψη: Σπουδαίος υπηρέτης της δημοσιογραφίας ο Νίκος Ζερβονικολάκης
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ
image

Την οδύνη της «για τον πρόωρο χαμό του συναδέλφου Νίκου Ζερβονικολάκη, ενός σπουδαίου υπηρέτη της δημοσιογραφίας και του δημοσίου συμφέροντος» εκφράζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σε συλλυπητήρια δήλωσή της για τον θάνατό του.

«Άνθρωπος του Τύπου με όλη τη σημασία της λέξης, αεικίνητος και πάντα σε επιφυλακή, πολυγραφότατος και ταλαντούχος, ο Νίκος Ζερβονικολάκης είχε την ικανότητα να συνδυάζει τη "χειρουργική" δημοσιογραφική γλώσσα με τη γλαφυρή της λογοτεχνίας, χωρίς ποτέ να αδικεί καμιά από τις δυο. Είχα την τύχη να συνεργαστούμε και να κάνουμε μαζί πολλά από τα δημοσιογραφικά μας βήματα» σημειώνει η κ. Βούλτεψη στη δήλωση.

Και προσθέτει:

«Πάντοτε ξεχώριζε με τους ήπιους τόνους και το φλέγμα του και πάντα δίδασκε πως ο διάλογος και η διαφωνία αποτελούν πηγή δημιουργικότητας. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία για τα χρόνια που η δημοσιογραφία ήταν μια άσκηση και μια πνευματική περιπέτεια. Στη σύζυγό του, την αγαπητή συνάδελφο Έφη Καραγεώργου και στον γιο του Ορέστη, εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια» .

επιστροφή
Σχόλια
Database Cache: ON • Total queries: 575 • Script execution time: 0.166 seconds